Ale

SANA-SOL VEGAANI MONIVITAMIINI 150 TABL

Helposti nieltävä vegaani monivitamiinitabletti sisältää: B12-vitamiini, D-vitamiini, kalsium, rauta, jodi, seleeni, sinkki ja B2-vitamiini. Sisältää myös A-, E-, ja C-vitamiinia sekä B1-, B3-, B5- ja B6-vitamiinia. Monivitamiini on laktoositon, gluteeniton, sokeriton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Pakkauskoko:
150 TABL
Markkinoija:
Orkla Care Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 9,90 € Normaalihinta 12,50 €

Ruokavalion täydentäminen. 

Vuorokausiannos: 2 tablettia / vrk.

2 tablettia / vrk. 2 tablettia sisältää:

A-vitamiini 500 µg,
D2-vitamiini 25 µg,
E-vitamiini 12 mg,
C-vitamiini 80 mg,
Tiamiini (B1-vit.) 1,1 mg,
Riboflaviini (B2-vit.) 1,4 mg,
Niasiini  (B3-vit.) 16 mg,
B6-vitamiini (pyridoksiini) 1,4 mg,
B12-vitamiini 10 µg,
Pantoteenihappo (B5-vit.) 6,0 mg,
Kalsium 240 mg,
Rauta 14 mg,
Sinkki 10 mg,
Seleeni 55 µg,
Jodi 150 µg

Kivennäisaineet (kalsiumkarbonaatti, ferrofumaraatti, sinkkioksidi, kaliumjodidi, natriumseleniitti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (natrium-L-askorbaatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, retinyyliasetaatti, ergokalsiferoli, syanokobalamiini), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, arabikumi, talkki, karnaubavaha), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja –hydroksidit, klorofylliinikuparikompleksit), polyfruktoosi.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

150 tab.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SANA-SOL VEGAANI MONIVITAMIINI 150 TABL
Arvostelusi